Borderlands The Pre-Sequel yaması Turkce karakter destekli BETA olarak yayınlanmıştır. Tam surum yayınlamak isterdim fakat coğu tester oyuna girmeye tenezzul bile etmedi sadece bir tester kontrol etti. Şuan yamada coğu gorev ve acıklamalar cevrilmemiştir. Cunku bulunduğu dosyaları bulamadım. Tek tuk hatalar vesaire bulunabilir. Ben yoğundum cok kontrol edemedim sadece bir tester test etti. DLC'lerin yaması ise cuma gunu yayınlanacaktır. Maalesef yama bir daha guncellenmeyecektir, dediğim gibi yoğun olduğum icin yamaya bakacak vaktim yok, gercekten cok zaman alan bir surec. Fakat yamayı yuzde yuze tamamlamayıp, hatalarını giderip tam surume cıkarmak isteyen bir grup, kişi vesaire varsa bana ulaşabilir. Buradan Sotgen'e de teşekkurlerimi iletiyorum font konusunda cok yardımcı oldu.
Yama Kurulumu: C:Program Files (x86)SteamsteamappscommonBorderlandsPreSequelWillo wGameCookedPCConsole icindeki Startup_LOC_INT.upk.uncompressed_size dosyasını yeniden adlandırıp sonuna .old koyuyoruz boyle olacak: Startup_LOC_INT.upk.uncompressed_size.old Ondan sonra vereceğim .upk uzantılı dosyayı yine aynı klasorun icine atıp değiştir diyoruz. BORDERLANDSTR dosyasının icindekileri de C:Program Files(x86)SteamsteamappscommonBorderlandsPreSequel WillowGameLocalizationINT klasorune kopyalıyoruz ve tekrar değiştir diyoruz ayrıca işlemi gercekleştirmeden once orijinal dosyaları yedek almanızı tavsiye ederim.
Proje Yoneticisi
Arox
Cevirmen
Arox (DeepL)
Turkce Font Desteği
Sotgen
Tester
Arox
DiMorte
İNDİR