Bu oyuna daha once Turkce yama yapıldı. Ama yapılan Turkce yamanın calışmaması sebebi ile bu yamayı yaptım. Oyunu tek başıma cevirdim.

Surprizbozan: Oyunun Steam linki
Bus Driver Steam'de In Bus Driver, your job is to transport passengers around an attractive and realistic city. You must drive to a timetable on a planned route, whilst obeying traffic rules, and taking care not to upset or injure your passengers.
store.steampowered.com

Surprizbozan: Yama ile ilgili not Oyunun başlatıcısı cevrilememiştir.

Yama oyunun demo surumde calışmaktadır. Demo surumunu aşağıdan indirebilirsiniz.

https://www.gezginler.net/indir/bus-driver.html

Bus Driver Eğlenceli otobus suruş simulatoru
bus-driver.softonic.com.tr

Oyunda kullanılan yazı tipi Turkce karakterleri desteklememektedir. Bu nedenle ceviri Turkce karakter kullanmadan yapılmıştır.
Yer isimleri aşağıdaki not yuzunden cevrilmemiştir.

[CODE title="Yukarıdaki metnin turkce hali"]# Otobus duraklarının ve diğer onemli yerlerin adlarının.
# buyuk olasılıkla oyun surumunuzde yerelleştirilmemiştir -
# ceşitli (navigasyon) işaret ve panolarına yazılır,
# ve onları değiştirmek icin hicbir yonteminiz yok.
# Boylece brifinglerde de İngilizce tutun.[/CODE]

Surprizbozan: Virustotal linki VirusTotal VirusTotal
www.virustotal.com

Surprizbozan: Harcanan zaman Yamanın cevrilme suresi = 9 saat.

Yamadaki hataları duzeltme = 5 saat.

Toplam harcanan zaman = 14 saat.

Surprizbozan: Moderatorlere not Bu oyunun daha onceden Turkce yamasının yapıldığını biliyorum. Ancak yapılan Turkce yama eski ve bozuk. Kurulum işlemi bittiğinde aşağıdaki gibi bir hata veriyor. Acılan sayfa ise kırık. Bu nedenle oyun İngilizce olarak kalıyor. Bu yamayı yapma sebebim ise tam olarak bu. Eski yamanın linki: Bus Driver – %100 Turkce Yama

Surprizbozan: Ekran goruntuleri

Surprizbozan: İndirme linkleri OneDrive: Bus Driver 1.5 TR Yama.zip

Google Drive: Bus Driver 1.5 TR Yama.zip

Surprizbozan: Kurulum talimatları İndirdiğiniz ZIP dosyasını acın. ZIP dosyasının icindeki base.scs ve lang.settings dosyalarını oyunu kurduğunuz dizine atın. Bu işlemlerden sonra oyunu Turkce olarak oynamaya başlayabilirsiniz.

Surprizbozan: Teşekkurler Yama ile ilgili sorunları cozmemi sağlayan @Affansen ve @Furkan1461 hocalarıma teşekkurler.