Arkadaşlar Assassin's Creed Valhalla icin Turkce yama arıyordum. Malum Animus Projesi ekibinin yamalarına da artık erişim yok, bu yuzden internette oyunun cevirisini ararken bu ekibin yamasına denk geldim. Ama yamaları Client uzerinden indirebiliyoruz, yani .exe dosyasıyla haliyle cok da guven vermiyor. Discord gruplarında 27.000 insan var, şoyle bir Discord'a baktığımda benim gibi fazla guvenemeyen insanların haliyle "virus var mıdır", "guvencesi neler" gibi sorular sorduğunu gordum ama yoneticiler hep bu "virus var mı" sorusunu cok terslemişler, adam gibi cevap vermemişler, dalgaya da vurmuşlar. Client'lerinin gorsellerine baktığım kadarıyla Turkce yama ile oynamak istediğim bir suru oyunun yaması da bulunuyor. Sizce guvenilir mi? RDR 2 ve AC Valhalla'nın guvenilir yamasına hic rastlayamadım, eğer guvenilir yama olan arkadaşlar varsa bana verebilirlerse sevinirim. (Arkadaşlar ayrıca bu grupla ilgili kafa karışıklığı oluyor. Heriflerin grup ismi "Makine Ceviri" galiba elle yama yapıyorlar)