Merhaba arkadaşlar;
Planet zoo oyununun turkcesini guncel versiyonunu aradım ama yoktu, sonunda kendim yapmaya karar verdim, Gamerabi'nin cevirisi uzerine butun yeni cıkan DLC'leri ve eski surumdeki anlaşılmayan yerleri duzelttim, ama inanın ki adamlar oyle bir yapmış ki butun kelimeler tek tek TXT dosyası halinde ve bir DLC de aşağı yukarı 800 dosya ana oyunda ise 29 bin dosya var bir haftadır geceğim gunduzume girdi, ama yılmadım ben Cafe Owner Simulator'u de yapımcısıyla iletişime gecip resmi Turkceleştirmesini yapmıştım, amacım sevdiğimiz oyunları Turkce oynayabilmemizi sağlamak ve planet Zoo'nun eski surum yamasını arayan varsa onları da yapacağım ama bunun icin eski surum yamalarını isteyen arkadaşlardan birkac dosya isteyeceğim eğer iletişime gecerlerse yardımcı olurum eski surumler icin de, buradan paylaşırım esenlikler dilerim.
Oyun ici goruntuler:
VirusTotal linki:VirusTotal
Yamalinki:https://www.mediafire.com/file/tbdpj9l50gvw1vl/Planet_Zoo_1.12.4_T%C3%BCrk%C3%A7e_Yama.rar/file
Kurulum: Oyunun kurulu olduğu klasore kopyalayıp yapıştırın cıkan değiştirme sorusuna evet deyin.
Not: Eski Turkce yama versiyon 1.5.4'un uzerine yapıp eski surumdeki anlaşılmayan yerleri duzelttim ama illaki gozden kacan duzeltemediğim yerler vardır, eğer ki ekran goruntusuyle birlikte atarsanız duzeltip guncellerim. Herkese şimdiden keyifli oyunlar