Belki bilenler vardır bu oyunun cevirisine zaten başlamıştım el cevirisi olacak şekilde fakat ceviri dosyaları silindiği icin bırakmıştım.

Neyse konuya gelelim şuan da makine ceviri olacak şekilde %100 DLC'ler dahil olmak uzere DeepL ile ceviriyorum. Yetişirse haftaya cıkacak. Yamanın bitmesine 1-2 gun daha var, makine ceviri olmasına rağmen oyunda yaklaşık 40 bin satır olduğu icin makine ceviri bile uzun suruyor ve de sadece makine ceviri yapıp gecilmiyor. Ceviri tamamlanınca testerlar tarafından test edilecek ve mantıksız yerler, hatalı kısımlar vesaire duzeltilecek olabildiğince kaliteli bir makine cevirisi sunmak amacım. DeepL zaten bilenler vardır el cevirisine en yakın ceviren ceviri kendisi.

Oyunun fontu icin Turkce karakter ile ilgili yardım istediğimi gormuş olanlar varsa o iş iptal oldu.
Fontları duzenledim Turkce karakterleri ekledim fakat oyunda gozukmedi ayrı olarak ".upk" dosyasında arşivleniyormuş.
O dosyayı da acamadığım icin Turkce karakter olayı iptal oldu fakat yardımcı olan olursa cevirinin sonraki versiyonlarına eklenebilir.

Cevirinin belirttiğim gibi haftaya hazır olmasını umuyorum. Tabii duruma bağlı daha erken veya daha gec cıkabilir.

Oyuna sahip olan ve tester olarak test surecine katılmak isteyen arkadaşlar varsa yazabilir.

An itibariyle Borderlands: The Pre-Sequel yamasına @sotgen 'in yardımıyla turkce karakter desteği gelmiştir.

Turkce karakter destekli yamadan ilk goruntu :

Yama testtedir.