İyi gunler, bu konu hakkında oncelikle şunu soylemek istiyorum. Ulkemizde oyunlara cidden cok guzel bir şekilde yama yapmayı bilenler kişi olduğu halde ya uşengeclikten ya da keyfine mahsus bir şekilde yama yapmayı reddediyor.
Şimdi aman cok uğraş gerektiriyor, yok ingilizceyi iyi bilmen gerekiyor gibi bahaneler uydurmayın. Onlara lafım yok doğrudur. Zordur, zahmetlidir, haklısınız. Size lafım yok. Ama işte biz bu ceviriye başladık 2 hafta sonra aman arkadaşlar ceviri bizi cok yordu ceviriyi iptal ediyoruz gibi başlıklar atacağınıza hic yapmayın bu işi daha iyi.
Şimdi benim de asıl soruma gelelim. Oyunlara ceviri yapmayı iyi bilen arkadaşlar beni ve diğer arkadaşları da bu konu hakkında ayrıntılı şekilde bilinclendirseler. Biz de oyun dunyasında size bir yardımımız dokunsa fena olmaz mı ?
Bu konu hakkında ayrıntılı bir anlatım bekliyorum sizden zahmet olmazsa. İşte dil dosyaları nerede bulunur. Nasıl acılır, paketlenir gibi bu konuda bana ve diğer arkadaşlara yardımcı olursanız sevinirim.