Turkce yama linki: http://www.mediafire.com/file/jdkd6s4oduhmsym/NFSMostWantedTRYama.zip/file (Bu yamayı Universal Extractor gibi bir programla acmanız gerekmekte)
Need for Speed Most Wanted 2012 surumune guncel nasıl Turkce yama kurulacağını anlatacağım. Yamada sorun kurulum exe'sinin programı kuramaması. Yapmamız gereken yamayı kurulumsuz hale getirmek bunun icin Universal Extractor gibi bir program yeterli olacaktır. Universal Extractor kullanarak once yama exe'sini seciyoruz sonra kurmak istediğimiz yeri seciyoruz. Onerim masaustunde yeni klasor oluşturarak yamayı oraya cıkartmanız. Cıkartılacak arşiv dizini ve hedef dizini sectikten sonra OK'a basıyoruz. Ben de cıkarttım. Cıkarttığımız tum dosyaları oyunun icine atmıyoruz. Yapmamız gereken yeni klasor icindeki UI dışındaki tum dosyaları sileceğiz. Sadece UI denen klasor kalacak. UI klasor icinden Language denen klasore giriyoruz. Orada da bir suru dosya var sadece 1690132 ve 0001.BNDL dışındaki tum dosyaları siliyoruz. Sonra 1690132 icine giriyoruz orada 0001.BNDL dışındaki tum dosyaları siliyoruz. Geriye kalacak dosyalar şu şekilde:
Bu işlemleri yaptıktan sonra yeni klasor icinde olan UI dosyasını kopyalıyoruz UI dosyası icinde Language onun da icine girdiğimizde 1690132, 0001.BNDL dosyaları olacak unutmayın sonra oyunu nereye kurmuşsak UI dosyasını oraya yapıştırıyoruz ve oyunumuz Turkce oluyor. Sorun yamanın kurulum dosyasının Turkce yamayı kurmamasıymış. Boylece yamayı kurmuş olduk. Turkce bir şekilde oynayabilirsiniz. Ben sıkıntı yaşamadım şu ana kadar ileride yamadan dolayı oyun coker mi bilemem. İnternetteki hicbir yama bu yontemi kullanmadan direkt exe ile yukleme yaparak calışmıyor. Sadece bu yontemle Turkce oynayabilirsiniz.
Turkce yama linki: http://www.mediafire.com/file/jdkd6s4oduhmsym/NFSMostWantedTRYama.zip/file (Bu yamayı Universal Extractor gibi bir programla acmanız gerekmekte)
Turkce yama kaynağı: Yardım - Need For Speed Most Wanted 2 Turkce Yama Lazım
Universal Extractor yamasını nasıl bulacağınız sizin sorumluluğunuzda. Ben Gezginler'den indirdim. Oradan indirip indirmemek sizin sorumluluğunuzdadır. Yama linkinde de virus yoktur Kaspersky ile tarattım ancak gonlunuz rahat etmiyorsa taratabilirsiniz. Biraz bunlar karışık işlem ancak direkt dosyaları vermek istemedim cunku telif hakkı gibi problemler olabilir. Cunku izin almadım yamayı yapanlardan. Yamanın orijinal kaynağıyla işlemi sizin yapmanız daha iyi olur. Cok da zor değil rahat bir şekilde yapacağınızı duşunuyorum yoksa Turkce orijinal surumlerde oynayamazsınız. Yamayı sadece Steam surumunde denedim.