Merhaba,
Bu rehberde sizlere nasıl BlueStacks 5 beta kurulur onu anlatacağım.
Minimum sistem gereksinimleri
İşletim sistemi: Microsoft Windows 7 ve uzeri. İşlemci: Intel veya AMD işlemci. RAM: Bilgisayarınız en az 4 GB RAM'e sahip olmalıdır. (4 GB veya daha fazla disk alanına sahip olmanın RAM yerine gecmediğini unutmayın) Depolama: 10GB boş disk alanı. Bilgisayarınızda yonetici olmanız gerekir. Microsoft veya yonga seti satıcısından guncel grafik suruculeri.
Onerilen sistem gereksinimleri
İşletim sistemi: Microsoft Windows 10. İşlemci: Intel veya AMD cok cekirdekli işlemci, tek iş parcacığı karşılaştırma puanı> 1000. Grafikler: Intel / NVIDIA / ATI, onboard veya discrete Controller with benchmark score> = 750. Lutfen PC'nizde / dizustu bilgisayarınızda sanallıştırmanın etkinleştirildiğnden emin olun. RAM: 8 GB veya ustu. Depolama: SSD (veya Fusion / hibrit suruculer) İnternet: Oyunlara, hesaplara ve ilgili iceriğe erişmek icin geniş bant bağlantısı. Microsoft veya yonga seti satıcısından guncel grafik suruculeri. Aynı bilgisayarda kurulu Microsoft Virtual PC, VMware workstation veya Oracle VirtualBox gibi bir sanal makineniz olsa bile BlueStacks 5 Beta'yı kurabilirsiniz. Ancak, bazı performans sorunlarıyla karşılaşabileceğinizi lutfen unutmayın.
BlueStacks 5 ile gelecek ozellikler:
Daha az RAM kullanımı "4'e kıyasla"
Duşuk sistemler icin uyumlu.
Acılma suresi %40 daha hızlı.
Daha akıcı bir oyun deneyimi ve daha yuksek FPS amacıyla geliştirilmiş motor.
Devamlılık ve uzun sureli oyun deneyimi icin tasarlandı.
Uygulamaları daha hızlı acıyor.
Eco modunda % 87'ye kadar daha az CPU kullanımı.
Eco modunda% 97'ye kadar daha az GPU kullanımı.
İndirmeniz icin link: BlueStacks - PC ve Mac icin En Hızlı Android Emulatoru |% 100 Guvenilir ve UCRETSİZ
Not: Nihai surumu cıkmadı, şu anda beta surumundedir. Kendi sistemime kurdum ve yakında karşılaştırma rehberi yapacağım.