Şu an anlatacağım olaylar size oldukca garip gelebilir ayrıca troll olduğunu da duşunebilirsiniz. Bilgisayarımdan gereksiz bir iki program sileyim dedim, keşke de o an aklıma gelmeseymiş. GameLoop'u kaldırmaya başladım ve D arşivimden dosyaların ne durumda olduğuna bir goz atmak istedim. Klasor sayısında azalma var gibime geldi. "Allah Allah bir şey eksik gibi geliyor ama ne?" diye sordum kendi kendime. Oyunlar klasorunu bir yeniledim, kalan son 4 oyun. O an tepkisiz kaldım. Programın boyle bir şey yapma izni var mı ki? Sistem geri yukleme yaptım ve hata verdi. Tekrar deneyecektim lÂkin sadece C surucusunun geri yuklemesi vardı. Şunu da ekleyeyim, bir iki programı da bozmuştu. Onları ayarladım. Aşırı sinirlendim cunku o oyunlarda cok fazla vaktim ve emeğim vardı. Ama sanırım Save dosyaları duruyor. Sistemimde virus olduğunu duşunebilirsiniz. Kaspersky ile tarama yaptım ve hicbir zararlı yazılım bulunmadı. Siz siz olun GameLoop indirmeyin varsa da kaldırmayın dursun.
GameLoop butun oyunlarımı sildi bu konuyu da gormuş olabilirsiniz, cezam olduğu icin arkadaşıma actırmıştım.