Selam arkadaşlar. Burada yeniyim. Sizlere bir sorum olacak. Benim maalesef ne PS3'um ne de PS4'um yok. İki cihazda pahalı. Ben RPCS3 yani PS3 emulatoru kullanıyordum, bir suru PS3 oyunu bitirdim. Bunlardan bazıları The Last of Us, GTA 5, God of War Collection God of War 3 Uncharted 1, 2, 3 gercekten rpsc3 cok kaliteli bir emulator fakat ben internette dolanırken pcsx4 PS4 emulator adlı bir site gordum. Biliyoruz ki Uncharted 4 ve God of War 4 oyunları sadece PS4 sistemine ozel ve ben bu oyunları oynamak icin can atıyordum. Neyse konuya doneyim pcsx4 sitesine girdim YouTube kanalı da varmış bir baktım en son 2 yıl once atmışlar ve Uncharted 4 God of War 4 ve Marvel spider-man bu oyunların hepsi PS4 sisteminden başka sistemde oynanmıyor, cok uzattım tamam. Siteye girdim işte download Windows download Mac adlı secenekler vardı. Ben Windows 10 kullandığım icin download Windows seceneğine bastım ve bir baktım benden anket doldurmamış telefon numaramı vermemi istiyorlar. Ben hicbir şey yapmadım onceden farklı bir siteye telefon numaramı vermiştim fakat benden o ay tam tamına 68 TL kesmişlerdi. Ben daha sonradan iptal etmeme rağmen iş işten gecmişti cunku o ay maalesef 68 TL gitmişti. Bir dolandırıcı sitesi olduğunu duşunuyorum fakat yarım kalmış daha onceden rpsc3 ile bitirdiğim oyunlardan yeni cıkanlarının hepsi PS4'e ozel cıkmıştı.

Acaba bu pcsx4 emulator gercek mi? Gercekse boyle anketsiz bizden para kesmeden indirebileceğimiz pcsx4 emulator linki var mı? Yalansa bildiğiniz başka calışan doğrulama falan istemeyen bir PS4 emulator var mı? Cevaplarınızı bekliyorum.