Arkadaşlar selamlar, başlıktan da anlaşılacağı gibi ben BlueStacks'te tek bir uygulama icin farklı hesaplarla kullanmak istiyorum; fakat bir turlu yapamıyorum.
BlueStacks Coklu Oturum Yoneticisi BlueStacks 5 kullanıyorsanız, bu makale sizin işinize yaramayabilir. BlueStacks 5 makalesini buraya tıklayarak goruntuleyebilirsiniz. Multi-Instance Manager nedir? Coklu Ornek Yoneticisi, birden fa...
support.bluestacks.com
BlueStacks'in kendi sitesi anlatıyorlar fakat oyle sağ altta coğaltma ibaresi yok onu nasıl getireceğimizi dahi soylemiyorlar. Hesap ekle diyorlar fakat hesap ekleyince hesap eklemiş oluyorsun ben sadece aynı uygulamadan 2 veya 4 ne kadar coğaltmaya izin verirse coğaltmak ve farklı hesaplardan o uygulamaya girişler yapmak istiyorum. Tek uygulama uzerinden farklı hesaplarla uygulamaya girip cıkıyorum; fakat uygulama yaptığım değişiklikleri kabul etmiyor. Google Play Store'dan klonlama uygulamaları buldum fakat sadece 2 tanesi stabil calışmakta. BlueStacks'ta daha fazla yapma ozelliği var dediler ama tam bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkurler.