Merhaba herkese. PUBG Mobile emulatorde kasma, yetersiz perdormans sorunu yaşıyorum. Sıfırdan format attım, orijinal Win 10 yuklu ve guncel, tum suruculer guncel. Ama bir turlu 1080P'de akıcı oyun deneyimini yakalayamadım Ultra ayarlarda. HDR acıkken bariz şekilde hissedilir bir ağırlık yaşıyorum. Sanallaştırma acık anakartta. OC yapmak istedim ama sanırım yapamıyorum boyle bir şey.
Ne kadar uğraştıysam da akıcılığı bir turlu yakalayamadım. Emulator kullanan arkadaşlar beni anlayacaktır. Cok rahatsız edici bir durum. Arka planda Chrome acık ve YouTube var, birkac sekme acık, Discord canlı acık şekilde kullanıyorum.
Aynı kullanım senaryosunda, cok daha duşuk sistemi olan arkadaşım (Ryzen 5 1600 AF 4.2 GHz OC, B450M anakart, 120 GB SSD ve RX 470 4 GB) benden cok daha akıcı oyun deneyimi yaşıyor. Bu cok sinir bozucu bir durum.
i5 9400F, Patriot 8 GB 3000 MHz tek modul RAM, ASUS Prime H310M-K r2.0, Adata SU630 240 GB SSD ve ASUS Dual RX 5500 XT 8 GB ekran kartı var sistemde.
GTX 1030 vardı daha once ekran kartı aldım duzelmesi icin ama inanın akıcılık hic değişmedi. 2000 lira boşa vermiş gibi hissediyorum. Şimdi 8 GB RAM daha alırsam bunu aşar mıyım? Zira oyundayken RAM kullanımı 7.8 GB oluyor.