İşlemci: Intel Core i3 4160 Soket 1150 3.6GHz 3MB Onbellek 22nm İşlemci Anakart: GIGABYTE H81M-S2V Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz DVI&VGA Anakart RAM: GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modul RAM Ekran kartı: MSI R7 370 GAMING 2G 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı PSU: XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS BRONZE 500W MODULER GUC KAYNAĞI
Arkadaşlar oncelikle herkese merhaba, sistem ozelliklerim yukarıda yazılanlar. Bu sistemde CS:GO'da ve diğer oyunlarda anlık takılmalar yaşıyorum. Orneğin 150-180 FPS alırken bir anda 80 90'lara duşuyor. Format sonrası oluşan bir sorun bu buyuk ihtimalle cunku formattan once boyle bir sorun hicbir zaman olmamıştı. Hatta en duşuk ayarlara getirdim ve takılmalar dahada arttı, sanırım darboğaz olabilir. CSGO, Homefront, Payday 2, Outlast, GTA V gibi oyunlarda en yuksek ayarlarda takılmalar az fakat duşuk FPS alırken duşuk ayalarda takılma fazla fakat orta şekilde FPS değerleri alıyorum.
Driver guncellemelerini surekli kontrol ediyorum şu an en guncel driverler kurulu ve son olarak da BIOS guncellemesini de yaptım. Format sonrası Driver CD'leri olmadığı icin internetten araştırdım fakat Windows 10 zaten kendi yukluyormuş driverleri ben sadece ekran kartını manuel kurdum, onda da guncelleme gelmişti temiz kurulum yaptım. Şimdiden teşekkur ederim, sıkıntı nerede olabilir acaba?