Sistemim :
FX 4100 Nvidia GeForce GTX 1050 2 GB 6 GB RAM Ekran kartımı yeni aldım 2 hafta bile olmadı. Aldıktan sonra 2 gun rahat bir şekilde Rust oynayabiliyordum. Oyuna gelen bir guncellemeden sonra oyun aşağıda belirttiğim hatayı vermeye başladı. Cozumunu araştırdım ama yaptıklarımın hicbiri işe yaramadı. Bu 2 hafta icerisinde Windows 7'den Windows 8.1 surumune geciş yaptım ama sorunu hicbir şekilde cozemedim. İnternette anlatılan her şeyi denedim fakat cozumunu bulamadım. Oyuna girdikten sonra 1 saat icerisinde veya daha az surede oyundan atıyor. Daha sonra hicbir şekilde sunuculara bağlanamıyorum bu hatayı alıyorum. 1-2 saat icerisinde kendiliğinden duzeliyor tekrar girdiğimde yine atıyor. Cozum icin yabancı bir arkadaşla konuştum. Bana bir site yolladı ama burada da ne anlatılmak istendiğine dair bir fikir edinemedim.
Burada belirtilenleri yapmam gerektiğini soyledi ama ne olduğunu anlayamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Solved: "Object reference not set to an instance of an obj... - SAS Support Communities