RAM Gskill Trident Z Neo 3600 MHz Ekran kartı Msi GeForce GTX 1050Ti Anakart Gigabyte Aorus X470 Ultra Gaming İşlemci Amd Ryzen 5 2600X
Oyun Steam'de bugun ileride gelecek olan guncellemeyi aldı. Guncellemeyi indirdim. Onceden cok kasmadan oynadığım kendi ayarlarımda oyun cok kasmaya ve arada takılmaya başladı. Suruculerimdendir belki deyip suruculerimi guncelledim oyle girdim oyuna. Fakat pek bir değişiklik olmadı. Ardından grafik ayarlarımı duşurdum tekrar girdim oyuna. Fakat durum oncekinden de kotu oldu. O kasma esnasında Ultra-yuksek arasında bir ayar uyguladım fakat nafile... Şimdi tekrar girmeye calışıyorum oyuna fakat oyundan attı. Başka bir oyuna girmeyi denedim (hot pursuit Remastered gibi). Ona girerken ilk denememde oyun takıldı attı ve hata verdi. İkinci denememde sorunsuz bir şekilde girdim. Sebebi oyundan mı yoksa benim kartımdan mı cozemedim bir turlu. Dun ve ondan onceki gun ekran kartı yuzunden bilgisayarı acma konusunda sıkıntı yaşamıştım. Daha oncelerde ekran kartının uzerindeki tozu kuru bir bezle cok hafif bir şekilde almayı denemiştim onun da etkisi olmuş olabilir mi acaba? Mesajı cok uzattım kusuruma bakmayınız.