Benim bilgisayarımda ETS2, Robocraft ve dun yuklediğim Rust oyunu var. Sorunum şoyle Robocraft ve Rust oyununa girince aşağıda resimde bulunan hatayı veriyor. ETS2 oyununda boyle bir sorun yok. Ekran Kartım guncel. Acaba neden boyle oluyor yardımcı olursanız cok sevinirim. Sinir bozucu bir hata.

Bu arada ekran kartım Geforce GT540M, Aygıt yoneticisinden devre dışı bırakınca giriyor oyuna. Fakat cok kasıyor.

Arkadaşlar 1 haftadır bu sorunla uğraşıyordum en son bugun konuyu actıktan sonra format attım. Windows 8.1 Pro şuan oyunu yukledim ve acıldı. Bu hataya sebep olan şey sanırım Ekran kartı driverleri cunku ekran kartımın(geforce gt540m) 14.11.2017, 12.10.2017 guncellemelerini tek tek denedim. Hepsin de aynı hatayı verdi. Bu sefer ekran kartı driverini programdan değil aygıt yoneticisinden sağ tıklayarak otomatik ara dedim şuan 29.10.2016 driveri yuklu. Guncel olan ekran kartında neden hata veriyor onu anlayamadım. Eğer bir fikriniz var ise soyleyebilirsiniz tekrardan, en azından sorunun tam sebebini oğrenmiş oluruz.

Teşekkurler.