Merhaba. Valorant oynarken kafasına gore ama el sonu ama el başı birden donuyor. Goruntu takılı kalıyor. Arkadan mikrofon ve oyun sesleri gelmeye devam ediyor. Bazen de kulaklığıma bir şey takılı kalmış gibi dıırrrrr diye bir ses geliyor. Bilgisayarda hicbir tuş işlemiyor. Manuel olarak tuşundan kapatıp acmak gerekiyor. Oyuna yeniden bağlanınca da mesela Sage karakterinin duvarını ikinci kez C tuşuna basarak dikey donduremiyorum taraf değişene kadar. Riot'a ticket attım. Log dosyaları ile birlikte. Bana Microsoft hizmetleri haric tum hizmetleri kapatmamı soyledi. Ayrıca %localappdata% klasorunu temizleyip oyun dosyalarından Riot Client dosyasını silmemi ve uzerine tekrar gonderdiği linkteki Setup'ı kurulum yapmamı soyledi. İlk başta duzeldi sandım tum gun oynadım bir şey yoktu fakat yine yaşıyorum sorunu. Memtest86 ile RAM kontrolu yaptım herhangi bir sıkıntı cıkmadı. SSD de temiz cıktı testlerde. Aynı şekilde ekran kartı testi de FurMark ile yaptım cok anlamadım ama orada da bir sıkıntı gozukmedi. Sıcaklık değerleri de bilgisayara gore normal, 85 maksimum.
Sizce sorun ne olabilir? Bilgisayarım daha yeni. 1 haftalık. FIFA 23, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum Forza da dahil. Herhangi bir problem yaşamadım şimdilik. Tabii onları bu kadar cok oynamadım. En cok Valorant oynadım.
Sistem Ozellikleri:
8 GB Samsung RAM 3200 MHz
Intel i5 11. Nesil 11400H 2.70 GHz
NVIDIA RTX 2050 4 GB
Windows 11