RAM 16GB Ekran kartı RTX 3070 Mobile İşlemci i7-11800H
Selam. Oyunu yeni satın aldım ve diğer AC serilerinde de olduğu gibi bu oyunda da maalesef Uplay kaynaklı sıkıntı yaşamaktayım. Adım adım anlatmam gerekirse:

- Oyuna cift tıklatıyorum.
- Uplay Update Controller penceresi acılıyor ve boş sayılabilir bir pencerede oylece kalıyor.

Anahtar simgesine tıklatıp oyunun "urun anahtarı"nı eklemem gerekiyor sanıyorum fakat Steam'de eskiden oyuna sağ tıklatıp "yonet" sekmesinden direkt olarak CD anahtarı'nı goruntuleyebiliyorduk. Steam son versiyonda sanıyorum bunun yeri değiştirildi ve araştırdım bayağı fakat bir turlu bulamadım. Hep karşıma eski bilgiler cıktı.

Gece gece kafayı yemek uzereyim. Desteklerinizi bekliyorum. Şimdiden emeğinize sağlık.

Sorunu cozdum.

Google Uplay yaz. Orijinal sayfasından sağ ustte cıkan "PC icin indir" tıkla ve indir. Sorun guncel Uplay yuklenmemesinden kaynaklıymış. Oyunu almadan once Uplay yuklu değildi.

Fakat bunun dışında hala merak ettiğim "CD key" goruntulemeyi oğrenmiş değilim. Başka bir sorun yaşamam durumunda lazım olabilir. Bilen arkadaşımı piste davet ediyorum.

Dosya Ekleri 1.png 119,9 KB · Goruntuleme: 9

2.png 281,5 KB · Goruntuleme: 7

3.png 189,5 KB · Goruntuleme: 9

4.png 137,3 KB · Goruntuleme: 9