RAM G.Skill 2x8 3000mhz Ekran kartı Palit Dual RTX 3060 12GB Anakart ASUS TUF GAMING B450M PLUS II İşlemci Ryzen 5 5600x
Merhaba, daha 2 gun oncesine kadar gayet guzel calışan şeyler bugun bozuldu, hicbir değişiklik yapamdığıma eminim.

Arkadaşımla Technich Launcher uzerinden Hexxit 2 oynuyorduk, hesabım orijinal. Sonra birden Technich Launcher'a giriş yapamamaya başladım, ve alttaki ekran alıntısında ki hatayı almaya başladım.

Daha sonra bir de belki de sorun Technich Launcher'da diyerek, orijinal Minecraft Launcher'ından girmeye calıştım. Onda da Launcher'ın hesaba giriş yaptıktan sonraki giriş ekranları vb cok ama cok uzun suruyor, eninde sonunda giriş yapıyorum fakat sağ ustte (Hangi urunlere sahip olduğunuzu doğrulayamadık. İnternet bağlantınızı kontrol edin.) hatasıyla karşılaşıyorum. Bana zaten satın aldığım oyunu, tekrar satın aldırtmaya calışıyor. Yani alttaki oyna yazısının yerinde "Şimdi Satın Al" var.
Bu sorunun da ekran alıntısı aşağıda.

Dun sabahtan beri araştırıyorum, her şeyi denedim. İnternetimi sıfırladım, vb cok fazla şey denedim. Ne yapsam etsem cozemedim. Bence bir hizmetten dolayı boyle oluyor.

NOT: VPN ile Technich Launcher'a bazen giriş yapabiliyorum! + Minecraft Launcher'da da bazen VPN ile sorun cozuluyor fakat VPN'yi kapatınca yeniden aynı.