Hepinize merhaba arkadaşlar, oncelikle eski sistemimi size soyleyeyim.
Ekran Kartı : Sapphire HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı İşlemci : AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Onbellek 125W 32nm İşlemci AnaKart : Crooshair V Formula-Z
Genel olarak bunları yazdım, benim sorunum şu bu sisteme MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 ekran kartını aldım ve taktım BF 1'de medium ayarlarda normal boş bir araziye bakarken 60 FPS (1080P), fakat şehir doğru kafamı ceviriyorum FPS 30'lara kadar duşuyor bu neden olabilir? PUBG'de ise FPS 30-40 dağda 60 olarak ilerliyor. Technopath'ın videosunda BF1 yuksek ayarlarda 60 FPS olarak oynanıyor fakat bende low'da bile oynanmıyor, bunun neden kaynaklandığını bilen varsa lutfen yardımcı olsun. Teşekkurler.
Bu arada neden bilmiyorum fakat oyun icinde yuksek ayarlara getirdiğim zaman siyah ekran oluyor, ultrada da aynı şekilde sadece medium ve low ayarlarda BF 1 oyununun goruntusu ekrana geliyor, ne yapmam lazım Origin'den BF1'e repair de yaptım fakat yine aynı eski ekran kartımda yukseğe alınca bile goruntu geliyor ve 30 FPS'de oynayabiliyordum.
Medium ayarlar:
(Bu ayarlarda arkada oyun gozukuyor ve oynanıyor.)
Ultra ayarlar:
(İşte bu şekilde siyah ekran geliyor ve oyunda sadece Crosshair gorebiliryorum, oynayamıyorum yani.)
Yuksek ayarlar:
(Yine aynı şekilde siyah ekran var.)