Dragon age Origins oynuyorum ama birkac nokta takıldı kafama. Rehberlerde vs. pek duzgun bilgi bulamadım.
İlk sorum sectiğimiz cinsiyete gore oyunda neler değişiyor, avantajlı dezavantajlı yonleri nelerdir? Erkek karakter oluşturacaktım ama tipler cok cirkin geldi, kız oluşturmaya karar verdim, yanlış okumadıysam oyunda romantizm varmış biraz, kız karakter oluşturursam bu konusa bir eksiklik yaşar mıyım?
Sectiğimiz sınıf oynanışı ne kadar etkiliyor ve puan dağıtırken hata yapma şansımız var mı? Yani bir skille puan vermek sadece oynanış stilimizi mi değiştiriyor yoksa yanlış puan verip daha gucsuz olmamız gibi bir durum soz konusu mu? Yeni başlamış biri olarak hangi sınıfı secmem daha mantıklı olur?
Yol bulma olayını da tam cozemedim, gotev aldığımızda haritada simge falan cıkmıyor, gorevleri hep tesadufen yapabildim nasıl yapıyoruz?
Bir de Alt Tab attığımda ya da bazen yukleme ekranında oyundan atıyor bir cozumu var mı?
Biraz uzun oldu ozur dilerim, kimse okumayacak diye korkuyorum ama okuyan varsa hepsine olmasa da bildiklerinize yanıt verir misiniz?