Merhabalar...

Yemin ediyorum artık bıktım şu originin oyunlarından... Hani para verip rezil olmak derler ya aynen o durum mevcut.

Battlefield 4 premium kullanıcısıyım. Bu yıl icinde Battlelog kapandı ve artık serverlara direk uygulamadan bağlanıyoruz boyle bir değişikliğe gitmişler.

Bu guncellemden beri ;
Oyundan FPS alamıyorum. Daha doğrusu GPU kullanımı cok duşuyor. Ekran kartım GTX 970. Oyun icinde aniden lag giriyor oyundaki tum bağlantı uyrıları karşıma cıkıyor ve ekran donup kalıyor. Oyunda saniyelik bağlantı sorınları oluşuyor ve her sorun oluştuğunda saniyelik FPS drop yaşıyorum. Bu guncellemeden once 1. ve 2. sorunları hic yaşamıyordum.

Steamdan, blizzarddan, originden oyunlarım var ama iclerindeki tek sorunlu oyunlar ne tesadufdur ki hep originden cıkıyor. Battlefield 4 den once BF3'de de benzer sorunlar yaşardım.
Bir daha originden oyun alırsam.

Bu sorunları başka yaşayan var mı(bence eminim vardır)? Yardımcı olabilecek var mı ?Battlefield cocukluğumun oyunudur ve en sevdiğim oyundur ama bu origin bu işlerden pek anlamıyor bunu fark ettim. Adamlar server değil tost makinası kullanıyorlar sanki.