Oncelikle iyi gunler. Bu ekranda oyun takılı kalıyor. 5 dakika bekledim acılmadı. Normalde calışıyordu ancak ben menu rengini değiştirdim. Standarttan Bayern Munih'e cevirdim kapa ac yaptım ve acılmadı. Geri standarta almanın yolu var mı? Belki de dosya konumundan bir not defterinden yazarak ayarlayabiliriz.

Cozumu bir reddit sayfasında buldum ingilizce olarak. Cevirisi ;
Menu teması arka planını DEĞİŞTİRMEYMENİZ gerektiğini eklemek onemlidir, bu oyunda hataya neden olur. Bunu yaparsanız, oyuna bir dahaki sefere başladığınızda sonsuza kadar yukleme sayfasında takılıp kalırsınız.

Bunu zaten yaptıysanız. Duzeltmesi kolay. Sadece PC belgeleri klasorune gidin ve KONAMI veya SP LIFE klasorunu bulun. Ardından DATA klasorune tıklayın ve dosyayı SYSTEM0000000 adıyla silin. Oyunu duzeltecektir. Oyunun kendisini yeniden yuklemek yardımcı olmaz cunku genellikle bu dosya PC verilerinde kalır. Bu yuzden onu silmelisin. Oyunun kendisini yeniden yuklemenize gerek yok.

Geliştiriciler bu sorunun farkında olduğundan, menu teması seceneğini devre dışı bırakan yeni bir guncelleme yaptılar.

Dosya Ekleri 1692355587987.png 1,7 MB · Goruntuleme: 19