Ozellikle secim donemi konuk ettiği isimlerle Turkiye'nin gundemini belirleyen Oğuzhan Uğur ’un Mevzular Acık Mikrofon adlı programı, gectiğimiz haftalarda ise yeni sezon ilk konuğunun yer aldığı tanıtım videosuyla gundem olmuştu. Dunyanın ilk vatandaşlık sahibi robotu olan Sophia, Oğuzhan Uğur'un soruları karşısında terlemişti(!).
Tanıtım videosu cok konuşulan Mevzular Acık Mikrofon - Robot Sophia bolumu, dun gece itibarıyla yerli yayın platformu Gain'de yayınlandı. Programın tamamı, tanıtım videosu kadar gundem olur mu bilemiyoruz zira bolumu izleyebilmek icin Gain'e ucretli abone olmanız gerekiyor.
Mevzular Acık Mikrofon - Robot Sophia icin paylaşılan son tanıtım videosu: Robot Sophia kimdir? Hong Kong merkezli Hanson Robotics şirketi tarafından geliştirilen Sophia, Mart 2016'nın ortalarında Amerika Birleşik Devletleri'nde halka acıldı. "Sosyal robot" olarak tanımlanan Sophia'ya Ekim 2017'de Suudi Arabistan vatandaşlığı verildi ve herhangi bir ulkede tuzel kişiliğe sahip olan ilk robot oldu.
Gain abonelik ucreti ne kadar? Yerli-yabancı pek cok yapımın yer aldığı Gain'in aylık uyelik ucreti 99 TL.
Webtekno'yu Threads'de takip et, haberleri kacırma