Steam'dan ETS 2 oyununa sahibim. Bu zamana kadar MP'yi sıkıntısız oynuyordum ancak Steam'dan ETS 2'ye gelen son guncellemeden sonra MP'ye girince bu hatayla karşılaşıyorum. Bence sorunun tek nedeni o guncelleme. Sorunu nasıl cozerim? Yardımlarınızı bekliyorum.
Sorunu cozdum arkadaşlar. Cozumun iki yolu var. İlki bu surumle uyumlu MP'nin cıkmasını bekleyeceksiniz, cıktıktan sonra MP kendini guncelleyecektir. Daha sonra oyuna girebileceksiniz.(15 Mayıs'da cıkacak)
Yok ben 2-3 gunde olsa beklemek istemiyorum diyorsanız onun da bir yolu var. Oncelikle Steam kutuphanenizde bulunan ETS 2'nin ustune gelin, sağ tıklayıp ozellikleri acın. Betalar sekmesine girin aşağıdaki surumu secip oynayın.
''temporary_1_27 - 1.27.x for incompatible mods''
Peki olayı hallettik. 15 Mayısda cıkacak olan yeni MP'yi nasıl oynayacağım derseniz:
Betalar kısmındaki seceneği değiştirip 'Hicbiri beta programlarına katılma' seceneğini işaretleyin. Daha sonra MP'yi guncelleyin. Kendisi otomatik gunceller, yalnız bazen guncelleme hatayla sonuclanabilir. O zaman MP'yi silip (Belgelerimdeki dosyaları da dahil.) truckersmp.com dan tekrar kurun. Daha sonra oynayın, iyi eğlenceler.
Konu kilitlenebilir.