Başta belirtmek isterim ki PC donanımları hakkında fazla bilgim yok.

Aşağıdaki tatsız hikayeyi yaşadığım laptop ozellikleri:
4 GB RAM, i5 işlemci, Radeon R5 230 grafik kartı Okumak isteyen icin hikayem:

Laptopumun duşuk ayarlarda kaldırabileceğini duşunerek, duşlerimdeki oyunu satın aldım. Buyuk bir heyecanla oyuna girdim. Mac arama ekranında falan hic kasma yok. İcim rahatladı o an icin. Sonra mac aradım hemen buldu. Heyecanım arttı. Oyunun yukleme ekrandayken oyun sesleri kesik kesik gelmeye başladı. Ama oyun gelmiyor ekrana. Yukleme ekranında duruyor hala.. Bir sure sonra ucak sesi de geldi takıla takıla. Hala oyun gelmiyordu. 3 4 dakika boyunca o kesik kesik sesleri dinledim tarifsiz bir huzunle. En sonunda oyun ekranı da geldi takıla takıla. Haritanın sonundaki olmuş bedenimi gosterdi oyun ve bana dedi ki: "Bir dahaki sefere.." Ardından sabahlara kadar uğraştım, ekran karti driveri guncellemeleri, guc secenekleri ayarları, değiştirilebilir grafikler ile.. Bir ara kasa kasa oynanabilecek bir ayar tutturdum. Ertesi akşam uyanıp oyuna girdiğimde ise yine yukleme ekranında sesleri dinledim, sonuc yine husrandı. "Mutsuz Son"

Gelelim yardım istediğim konulara ve sorulara.

1) İlerde gelebilecek guncellemeler ile oyunu en duşuk grafiklerde oynayabilir miyim?
2) 1. Sorunun yanıtına kesinlikle hayır diyorsanız, memleketimde 2 adet masaustu kasa ve bir de Radeon HD 7670M, i5 işlemci, 8 GB RAM'e sahip laptop var:
2a) iki kasadan derme catma bi kasa toplasam, orta duzey grafiklerde oynamak icin almam gereken en uygun fiyattaki ekran kartı nedir?
2b) Su anda veya gelecekte memleketimdeki laptopum ile bu oyunu oynayabilir miyim?

Universite oğrencisiyim, maddi durumum zayıf. Fiyatta toplam olarak 1000 TL'nin uzerine cıkamam. O da alacaklarım taksitli olursa...Masaustu sistemde islemci de zayıf. Ama nasılsa oyunlarda kasma falan yapmıyordu onceden. PES LOL falan iyi duzeyde FPS ile oynayabiliyordum.

Bana yardımcı olursanız cok buyuk bi sıkıntıdan kurtulacağım. Tek istediğim işten gelince PUBG oynayabilmek ve biraz da olsa stres atmak. Şimdiden teşekkurler.