Merhaba arkadaşlar, bu sene SBS 'ye gireceğiz. Bu sene alacağım puan cok onemli. Her neyse oğrencinin okul puanı da cok katkı sağlıyor. Benim 6 ve 7. sınıfta hep 100 ustunden 90 'ı gecikti. İyi ki de yuksek tutmuşum bu sene fayda sağlayacak.

Ben acıkca soyluyorum sayısal derslerim iyi değil. Matematik ve Fen Teknoloji'yi anlamıyorum (Fen aslında okul sınavlarında basit ama deneme sınavlarında yapamadığım sorular oluyor) Matematik 'in geometri bolumu beni bitiriyor. Hic bir geometri sorusunu cozemiyorum.

SBS 'ye tek bu sene gireceğim bu arada.

Turkce en basit ders benim icin. 23 soruda 4 yanlış cıkıyor en fazla.
İnkılap Tarihi de ezbere dayalı olduğundan 3 yanlış cıkıyor.
İngilizce cok değişen bir ders. Bazen cok az bazen daha fazla yanlış cıkıyor . Kelime bilgim eksik o konuda.

Yani anlayacağınız Sozel istiyorum lise olarak. Sozel derslerin ağırlıklı olduğu bir lise . Felsefeye aşırı ilgiliyim bol bol kitap okurum . Sosyal Bilimler lisesi cok ilgimi cekti. En cok istediğim lise o !

Fakat şu da var bilgisayar hakkında da bilgi sahibiyim. Bu sene yapacağımız kodlamaları ben daha onceden yapıyordum. Visual Basic 'i bu sene oğreneceğimiz halde bilgi sahibiyim. Onu gectim HTML 'yi bu sene tanıyacağımız halde benim 2 senelik bilgim var. Yani bu konuda coğu arkadaştan daha cok bilgi sahibiyim. Bu konu tamam da sayısal derslerin iyi olması da gerekiyormuş. Fen lisesine gidersen geciş yapabilirsin dediler. Ki FEN lisesinin pek taraftarı değilim. Ama Anadolu Teknik Lisesi de duşunuyorum.

Sozel konuda Felsefe Psikoloji gibi alanlara mı yonelsem Yoksa bilişim konusunda diğer liseleri mi duşunsem kararsız kaldım