1.Quantum Break
Quantum Break Xbox One ve PC platformlarında cıkacak olan aksiyon oyunu. Finlandiyalı yapımcı Remedy Entertainment tarafından yapılan oyun, Microsoft Studios tarafından yayımlanacaktır. Oyun, 21 Mayıs 2013 tarihinde yapılan Xbox One etkinliğinde duyurulmuştur.[1] Aynı zamanda Quantum Break televizyon dizisinin de yapımına başlamıştır.
2.Grand Thef Auto 6
Arkadaşlar bu oyun ile ilgili bir yazı bulamadım ama oyun belli yerlerde satışa sunulmuşa benziyor.
3.Call of Duty Infınıte Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare, Infinity Ward tarafından geliştirilmiş, Activision tarafından ise yayımcılığı yapılmış birinci şahıs nişancıturunde bir video oyunudur. Call of Dutyserisinin 13. oyunudur. Oyunun cıkış tarihi tum platformlar (Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One) icin 4 Kasım 2016'dır.
Oyunun ozel versiyonu ile birlikte gelen Call of Duty 4: Modern Warfare 'ın Remasteredversiyonu Raven Software tarafından geliştirilmiştir. Oyunun tanıtım videosu (Infinite Warfare Reveal Trialer) YouTube'da en cok dislike alan 2. video dur.
Ayrı zamanda oyunda Game of Thrones'dan (Televizyon dizisi) tanıdığımız Jon Snow(Kit Harington) ve UFC şampiyonu Conor McGregor yer alıyor.
Arkadaşlar eklemek istediğiniz oyunları yorumlara yazabilirsiniz.