RAM 16 gb ddr4 Ekran kartı Gigabyte RTX 2060 Anakart A550M K İşlemci AMD Ryzen 5 2600
Şimdi ben bu oyunu Xbox Game Pass'ten oynadım 17 saat kadar falan hicbir sorun yoktu guzel guzel gidiyordum. Bir gun tekrar actığımda ya da oyunu kapattığımda oyunu kaydetme yeri sordu (sanırım) ve ben PC yerine OneDrive sectim. Yine sorun yok gibiydi bayağı 5 saat falan aktım oyunda sonra oyunda save alamamaya başladım ve cozum aradım. Bir ton ama asla olmadı hicbiri cunku "bu dosyayı acma izniniz yok. İzin almak icin dosyanın sahibine veya yoneticiye başvurun." diyor. Ve bununla ilgili internette ne bulduysam yaptım millet olan şeylerin hicbiri bende olmadı. Benim duşuncem Xbox Game Pass'te oyunları D ye kuramıyoruz ve SSD'de yer yoktu ben de D'yi D ve E diye 2'ye bolmuştum. Daha onceki konularımda vardır belki acaba boyle bolerken diskle ilgili bir şeyi yanlış mı yaptım? Şimdi oyunu da sildim belgeler kısmından bir save buldum. İnşallah o benim savedir. Bu sorunumu nasıl cozebilirim bir fikri olan var mı? Bu arada diski minitool Partition wizard ile boldum.
Şu an sildim oyunu Xbox'tan D ye kurmaya calışıyorum ve kuruluyor kurulmuyor diye diski bolmuştum ama duzeltilmiş sanırım inşallah bu sefer bir sorun olmaz.