Arkadaşlar merhaba hepinize,
Bu konuyla alakalı acılan daha onceki konuları okudum ve bircok video izlediğimi belirtmek isterim. Sorunum başlıktan da anlaşılacağı uzere Google'ın karanlık moduyla ilgili. Gorsellerde de gostereceğim gibi bunun ayarı kayboluyor. Nasıl derseniz, Gmail hesabıma giriş yapmadığım, yani Google'u misafir olarak kullandığım surece gerek Google ana sayfasındayken sağ alttan "ayarlar" butonuna tıklayıp "koyu tema: Acık" şeklinde, gerek yine "ayarlar" butonundan "arama ayarları"ndan "gorunum" sekmesinden değiştirerek elde edebiliyorum. Fakat Gmail hesabıma yani Google Account'a giriş yaptığım anda, acık temaya geri donuyor ve bu bahsettiğim ayarların hepsi kayboluyor. Ne ana sayfada sağ altta "ayarlar" butonuna tıkladığımda bir tema seceneği, ne "arama ayarları"ndan tercihler kısmındı bir "gorunum" sekmesi karşıma cıkıyor.

Bunun deneysel olup bazı kullanıcılara karanlık temanın gelirken bazılarına gelmediğini okudum fakat bendeki gibi sorun yaşayan birisinin konusuna rastlamadım. Yani ne yapmam gerekiyor Google'u karanlık temada kullanmak istersem hesabıma mı giriş yapmamam gerekiyor . Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim, sizde de boyle bir sorun var mı yoksa bu benden kaynaklı bir sorun mu merak ediyorum. Ayrıca şimdiden belirteyim, bu durum, Mozilla Firefox, Microsoft Edge ve şu an kullandığın Google Chrome'da gecerli. Tarayıcıyla bir alakası olduğunu duşunmuyorum.
Şimdiden ilginize teşekkur eder, iyi forumlar dilerim!