1 Hafta once arkadaşımdan teğmin ettiğim PSN hesabını satışa koymuştum, bir arkadaş gelip aldı sıkıntı cıkmamıştı, parayı onaylamışlardı. Ben de kendi ininalıma cekmiştim. Sonradan hesabın kapatıldığını soyledi benim arkadaşım sahte kredi kartı mı ne onla almış o yuzden kapatılmış her neyse biz arkadaşla konuştuk dedik bir şey yapmasın, TC falan kayıtlı parasını geri verelim işte parayı topladık. Adam 2 gun icinde savcılığa bildirmiş. Savcılık GameSatış'a bildirmiş yarın benim bilgilerimqi teğmin etcekmiş. Abi dedik ne oluyor sonra geri cekme şansım var dedi bizde dedik satın aldığın parayı iade yapacağız. GameSatış'la falan konuşmuştuk adam ha dese iadesini yapcaktık adam dediki hayır ya bana o hesabın aynısını vereceksin ya da hesabın icindeki oyunların tutarı olan 320 TL'yi bana atacaksın . Bizde dedik abi o para bizde ne gezer 60 TL verdin sıkıntı cıktı parayı geri vereceğiz hayır diyor illa 320 TL, 320 TL işte bende buraya yazayım dedim adam beni dolandırmaya mı calışıyor ne yapıyor anlamadım. Hicbir şey yapmazsam en az 6-7 bin TL benden misli misli alacakmış pek hakim değilim bana yalan atıyor gibi geliyor sizlerin duşunceleri nelerdir efendim.

Bu arada 320 TL'yi GameSatış'dan değil ibanına atmamı istiyor mallık yapıp 320 TL atsam belki para gelmedi ayağına yine 320 TL istecek