Merhaba,
Dun gece bilgisayarım cok ağırlaşmıştı. Registry ve sistem temizliği yaptım.
Diski birleştirdim ( hala eski bir laptop kullanıyorum - harddisk ssd değil )
Sorun şu ki sağ tuşa ekli ne kadar eklenti veya ozellik varsa hepsi kayboldu. Buna inanamıyorum.
Adblock, onetab, lastpass, ublock, idm, trufflepiggy web search, gibi bir cok eklentim devre dışı hic birisinin sağ tıklamaları calışmıyor. HANGİ SİTEYE GİRERSEM GİREYİM REKLAMLARI ENGELLEYEMİYORLAR. Sayfalara sağ tıkladığım zaman hic bir secenek yok. iLk defa kurulmuş bir chrome gibi oldu. Hic bir şey kurulu değil gibi ama eklentiler kurulu ve guncel durumda. Bu durumun sebebi nedir?
Sağ tuş eklentilerim olmadan chrome hic bir işe yaramaz benim icin. Bu sorun neyden kaynaklanıyor?
Gercekten cok sinirliyim. Tarayıcı değişikliğine gitmek zorunda kalacağım. Google chrome tabanlı aynı eklentileri ve ayarları yapabileceğim bir tarayıcı bulmam gerekiyor. Ama chrome'a da alıştım. Ondan ayrılmak da istemiyorum. Ayrıca Google Chrome tarayıcısını actığımda karşıma Oturumu acın kullanıcı adı ve şifre gerekiyor , şifre girerek oturum acmam isteniyor. Google Chrome tarayıcısını her actığımda karşıma bu pencere geliyor. Sorun ne olabilir? Yardımcı olursanız cok sevinirim. @everyone