Lutfen Technopat Sosyal avukatları yerini alsın. Bu davada herkesin sadece bu ikili hakkında (Herhangi bir siyasi ve taftarlık bir icerik oluşturmamak amacıyla; Opera kullanacaksın bro Vpn ile her yere giriyorsun, Opera GX ışıqlı mışıqlı oyuncuların en ılımlı tarayıcısı, Mozilla humanistti diğerleri kapitalist, Yandex komunizmi savunur ya da Brave kullanacaksın ki kripto para zengini olup bu alemde cesur olacaksın tarzı diğer tarayıcıların bulunduğu gonderiler olmadan) internet tarayıcılarına getirdiği yenilikler donemini ya da karanlık donemlerini, avantajlarını veya dezavantajlarını, yapmış oldukları ya da yapamadıkları reklamlar ile kullanıcı sayılarını kendilerine cekip cekemediklerini savunmanızı istiyorum. Kendim hic kimseye hangi taraftan olduğumu soylemeyerekten, oturumu başlatmak isterim. Başlamadan once tum avukatlara Technopat Sosyal kurallarına uymalarını ve soylenen bir yoruma karşı olan yorumun, yorum sahibine karşı incitme gibi davranışlar sergilenmemesini istiyorum. Kullanılan oylar geri değiştirilemeyecektir. Gayet tatlı ve eğlenceli bir konu olmasını diliyorum ve davayı başlatıyorum.
Dava Adı: Google Chrome mu daha iyi yoksa Microsoft Edge mi?
Kurallar | Technopat Sosyal