İyi Sosyaller. Bu sorunu ilk olarak iki gun once yaşadım ve şoyle tuhaf bir durum soz konusu: İki gun once yanlışlıkla ASUS GPU Tweak II'yi actım ve o gunden beri bilgisayarı ne zaman acsam bu program da iki ekran şeklinde otomatik olarak acılıyor. Ben de ayarlardan bunu kapatayım dedim fakat yalnızca buyuk ekranı kapatabildim, kucuk olan hala acılmaya devam ediyor ve bir şekilde de Opera GX ve Microsoft Edge ile bağlantısı olacak ki bu iki tarayıcı ben bu işlemi yaptıktan sonra sıkıntıya girmeye başladı. Senaryo şu: Bilgisayarı acıyorum, Tweak II'nin kucuk sayfası acılıyor, kucuk sayfayı kapatmadan Opera GX'i acıyorum ve yanıt vermiyor hatası ile karşılaşıyorum.
Once Gorev Yoneticisi'nden Opera'yı kapatıp ardından Tweak II'yi kapatıp tekrar Opera'yı acınca bir sorun yok. Fakat bugun şoyle bir durum oldu: Bilgisayar acılınca ilk olarak Tweak II'yi kapattım ve Opera'yı oyle actım ve yanıt vermiyor hatası verdi. Edge'i acmayı denedim ama aynı hatayı onda da verdi. Mozilla'yı denedim ve ilginctir onda herhangi bir problem olmadı. Opera'yı defalarca denedim fakat hicbir şekilde duzelmedi. Ben de bilgisayarı yeniden başlattım ve ilk bahsettiğim yolu izledim.
PC acılınca ilk olarak Tweak II'nin kucuk sayfası acıldı, onu kapatmadan once Opera'yı actım ve yanıt vermedi ben de Gorev Yoneticisi'nden Opera'yı kapattım, ardından Tweak II'yi kapattım ve yeniden Opera'yı actığımda sorunsuz acıldı. Bunun nedeni ne olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkurler.