Do Not Use Brave Browser - Brave Browser has been caught selling out their users again. This time, it has been discovered that they were inserting affiliate links.
www.kevinmuldoon.com
No, you shouldn't use Brave. The Brave browser is a fork of Chromium with a built-in adblocker and some other neat privacy-friendly features. From a quick glance, it looks amazing, right? Chrome but pro-privacy! Sadly, you'd be wrong. Brave's history is full of controversies, many of which are deal-breakers for people.
web.archive.org
Brave, the false sensation of privacy | BlackGNU My personal blog about free software, privacy and anarchism.
web.archive.org
Boyle yazılar paylaşan birini gordum. İngilizcem muhteşem değil tabi ki %100 anlamadım ancak az cok anladım sayılır. Bunları okuyana kadar her cihazda gozum kapalı Brave yukler ve kullanırdım. Ulkemize uphold yasağı geldikten sonra biraz soğumaya başlamıştım şimdi iyice şuphelendim. Sizler bu konu hakkında ne duşunuyorsunuz?
Bu linkleri kaynak gostererek Brave tarayıcısına demediğini bırakmayan arkadaş librewolf ya da mozillanın developer editionunu kullanın diye de bas bas bağırıyordu. Librewolf ben de severim hatta yan tarayıcım olarak kullanmaktayım ama cidden kararsız kaldım. Bu konu hakkında bir suru konu acılmış farkındayım. Hep de sonuc olarak guvenli yazılıp gecilmiş. Bu konuyu tekrar deşmek istedim linklerle birlikte, cevaplarınızı bekliyorum.