Uzun yıllarca biriktirdiğim yer imleri arşivimi her formattan once HTML olarak yedeklerdim. Bir daha da donup bakmamıştım. Bir de Firefox hesabı ile Google hesabıma senkronizasyon işlemi ile yedek alırdım. Farklı hesaplarda farklı yer imleri olurdu vs.

Yakın zamanda hepsini bir araya getirip duzenlemek istedim.
Firefox hesaplarımı acıp, senkronize ederek yer imlerimi geri getirip, HTML olarak yedeklerini aldıktan sonra hesaptan cıkıp başka hesaplar icin de aynı işlemi yaptım.
Chrome hesaplarım icin de aynı işlemi yaptım. Bundan sonra tek hesap ve tek tarayıcı kullanmak istiyorum.
Bu yuzden tum yedek aldığım. HTML bookmarks dosyalarını Chrome'da ice aktardım. Duzenlemek istedim. Ama 100000'lerce yer imi var ve aynı yer imlerinin her birinden 5-15 arası fazladan yer imi var.

Aynı isimli bir cok dosya var ve bu dosyaları birleştirmeye calışıyorum ama cok sayı da dosya var ve ici ice dosyalar da var. Dosyaları birleştirdikce iclerindeki aynı olan yer imleri sayısı da artıyor. Dosya sayısı da cok fazla.
Dosyaları otomatik birleştirecek ve iclerindeki aynı olan yer imlerinden 1 tanesi haric geri kalan fazlalıkları otomatik silebilecek bir HTML duzenleme aracı, programı veya yer imleri duzenleme, toparlama programı var mı?

Onerisi olan var mı?