Evet başlıkta da belirttiğim gibi herhangi bir işlem yaparken veya yapmazken otomatik olarak sayfa. Yenileniyor yani o sayfadan bağlantımın kopmamasına veya tarayıcıyı aşağıya almamama rağmen YouTube'da bir video izlerken dahi durduk yerde sayfa yenilemesi yapıyor. Ve bu sorun sadece Chrome'da başıma gelmiyor. Bilgisayarda bulunan diğer tarayıcılarda da aynı şeyle karşı karşıyayım.
Dun akşama doğru W10'a gectim ve dun akşamdan bugune yaptığım şeyler Windows Update yapmak ve NVIDIA'nın sitesinden ekran kartı surucumu kurmak oldu tabii bir de Chrome kurulumu yaptım. Bunun dışında herhangi bir şey yapmadım.
Bu sorunu neden kaynaklanıyor? Bu sorunu nasıl cozebilirim?
Buraya kimse bir geri donuş sağlamadı ama acılan başka konular ve Support Google'da gorduğum şeyleri denedim NVIDIA'nın daha eski bir ekran kartı surucusunu yukledim fakat problem devam etmekte.
abd1907 dedi:
Buraya kimse bir geri donuş sağlamadı ama acılan başka konular ve Support Google'da gorduğum şeyleri denedim NVIDIA'nın daha eski bir ekran kartı surucusunu yukledim fakat problem devam etmekte.
Genişletmek icin tıkla...

NVIDIA ile alakaklı bir şey galiba yok cunku bir eski surucuyu de yukleyip denedim fakat sonuc yine aynı..