Merhaba Technopat uyeleri. Dizustu bilgisayarıma GTA5 yukleyeceğim. Hali hazırda masaustu bilgisayarımda GTA5 yuklu olduğu icin dosyaları ağ uzerinden paylaşarak hızlıca, steam uzerinden indirmeye gerek kalmadan alabilirim diye duşunmuştum fakat bunu yapmaya calışırken ortaya cok garip, anlayamadığım bir durum cıktı ve bu yuzden yardımınıza ihtiyacım var.

Masaustu bilgisayarım uzerinden Steam dosyalarını paylaştım ve herkese erişebilmesi icin yetki verdim.Diğer tum oyunların dosyalarını kopyalayıp silebilmeme rağmen GTA5 dosyalarını goremiyorum bile. Sadece klasorlerini goruyorum onlarında icleri boş.

Buraya sormadan once biraz daha incelemek istedim ve gordum ki tum dosyalara Everyone'ın yetkisi varken GTA5 dosyalarına yok. İlk sorum bu aslında neden boyle bir şey var. Tum dosyalara erişe biliyorken GTA5 dosyalarındaki keramet nedir ?

Daha sonra GTA5 dosyalarını gelişmiş paylaşım yaparak erişmeye calıştım bu sefer dosyaları gorebildim ama tum yetkileri vermeme rağmen ne kopyalamama ne de değiştirmeme izin verdi. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir sizce ?