Arkadaşlar uzun suredir canımı cok sıkan bir sorunum var. YouTube'da videoyu tam ekran yapıyorum ve altta bulunan dakika cizelgesinin ve video başlığının kapanmasını bekliyorum. Ancak animasyon yarıda takılıp %50 şeffaflıkta takılı kalıyor. Kapanması icin uc - dort kez mouse'u oynatıyorum (her seferinde kapanmasını bekleyerek) en sonunda cizelge kapanıyor. Animasyonun ne durumda takılı kaldığını gormeniz icin ekran fotoğrafı aldım;
Durum bu şekilde. Bunu kapatabilmek icin mouse ile o kadar uğraşıyorum bir şekilde başarıyorum, klavyeden yukarı aşağı ok tuşlarıyla sesi kontrol etmek istediğimde bu zıkkım yine cıkıp yine takılı kalıyor. Aynı zamanda dun Netflix'te de aynı durumun olduğunu gordum orada da ses yuksekliğini değiştirirken cıkan animasyon takılı kalıyor ama ekran fotoğrafı aldığımda tamamen siyah bir ekran cıkıyor o yuzden onu size gosteremiyorum. Twitch'te tam ekranda da takılı kalıyor. Bu arada sorun sadece tam ekran modunda mevcut.
Bu sorun Chrome'da olduğu gibi Opera'da da var. Tarayıcılar guncel. Windows 10 tamamen guncel. Animasyon sırf takılı kalsa dert etmeyeceğim ama animasyon takılı kalınca videoların parlaklığı da bir miktar kararmış oluyor. Chrome'u ekran kartıyla calıştırmayı da denedim yine durum aynı.
CCleaner ile falan temizlik yaptım Chrome icinden de temizledim her şeyi ama sorun cozulmedi.
Bu sorunu daha once yaşayan var mı ya da nasıl cozebilirim yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkurler.