Monster Abra laptobumu format atılması icin servise vermiştim. Servisten aldığımda gerekli guncelleştirmeleri yaptım ve hicbir şey yuklemedim. Ancak Chrome'da iken Google'da arama yapabiliyorum, arama sonuclarını gorebiliyorum fakat diğer sitelere giremiyorum. Yalnız Microsoft Edge'de boyle bir sorun yok.
Cok uğraştım, cok şey denedim ancak cozemedim. Chrome'u kaldırdım tekrar yukledim,Komut satırından IP ile ilgili ayarları sıfırladım, hizmetlerden bir şeyleri değiştirdim yine olmadı. İnternette arattığımda benzer sorunu yaşayan bir kişi Microsoft'un sitesinde konu acmış ve cozum olarak sayılanlar arasından da Windows'da yeni bir kullanıcı hesabı acıp onunla giriş yapmak işe yaramış. Ben de aynısı denedim, yeni kullanıcı hesabına yonetici yetkisi verdim ve sorunum duzeldi. Lakin,bilgisayarın genelinde hafif bir kasılma var, aynı şekilde de Chrome'da da. Siteler acılıyor ancak zorlanarak.
Benim sorum şu,asıl kullanıcı hesabımı silersem,tek bir hesap bırakırsam bu sorun duzelir mi? Yoksa kullanıcı hesabımı değiştirmeden yapabileceğim başka bir şey onerir misiniz?