AMD sistemlerinde bu sorunu yaşıyorum bu tarayıcıda. Opera gibi tarayıcılarda bu sorunu karşılaşmadım. Chrome eskiden beri sevdiğim ve alıştığım tarayıcı olduğu icin bu tarayıcı kullanıyorum. Onceden AMD Ryzen 2200U ve Radeon 535 sistemim vardı onda da aynı sorunlarım vardı. Kronik sorunu var diye daha guclu sisteme gectim. Yeni sistemim AMD Ryzen 2500U ve RX 540 ekran kartı olanı aldım. Suruculer guncel. Chipset ve ekran kart suruculeri de guncel. DDU ile kac defa kaldırıp temiz kurulum yapsam aynı. Ozellikle pilde oluyor. Şarj sırasın da bu dediğim olmuyor. Diğer tarayıcılarda pilde iken sorun yaşamadım. Video sayfaların dolaşırken Youtube gibi sayfalarda siyah ekran oluyor tarayıcı hemen tekrar gozuyor tarayıcı.

Bazen siyah ekran olunca tarayıcı 2 saniyeliğine donuyor ekranı aşağı indiriyorum bilgisayar donma yok tarayıcı siyah ekran olup bir kac saniyeliğine tarayıcı donuyor. Donanım hızlandırmayı kapatınca olmuyor fakat bu sefer videolar izlerken kasıyor. Donanım hızlandırmayı acınca videolar tekrar hızlanıyor. Birde pilde otomatik 720p izlerken 360p duşuruyor internet olarak sorunum yok elle 720p ya da 1080p yapsam da takılmıyor hızlı yukluyor. Ozellikle pilde olan bir durum oluyor Chipset suruculeri kurdum guc seceneklerine Ryzen guc ayarları geldi kendi standart ayarı var. RAM 8GB yerde var fazlasıyla.

Prizde bu dediklerime rastlamadım fakat pilde oluyor. Bunun ayarı falan var mı? Ozellikle videoları pilde izleyerek yatakta uzanarak izliyorum keyif yapıyorum kısaca. Bunu AMD Ryzen laptoplar da rastladım. Donanım hızlandırması kapatın ya da DDU ile kaldır tekrar kurun demeyin onları da yaptım. Tarayıcı onbellek temizledim ve olmayınca kaldırıp tekrar sıfır temiz kurdum aynı. CPU kullanımı da yapmıyor işlemci de iyi hızda. Pilde bile akıcı calışıyor cihazım fakat bu durum beni deli ediyor.