Şimdi sorunum şu iş yerindeki pc leri bilirsiniz 100 lerce pc olur ve onları kontrol eden bir server alanı vardır , server pc olayını az cok biliyorum fakat server network olayı canımı cok sıkıyor , bir proxyle nete bağlanmayı şart kılıyor, masaustune indirdiğimiz internet tabanlı uygulamaları kısıtlıyor, ve araştırmama gore bu engellemelerin onune gecilemiyor, yazdıgın yazıların hepsi veritabanına kaydediliyor, ve en kotusu başka pc senin pc ne bağlanıp neler olup bittiğini gorebiliyor , şimdi mesele ko tarzı oynları oynamak değil ama kısıtlamadan cok rahatsızım illa o kısıtlama aşılcakmış gbi hissediyorum , bi soz vardır hangi cılgın turklere zincir vurabilir hernse iş bana kalsa belki bişeyler yapılabilir ama yetersiz bilgiye sahibim , başka pc nin beni gormesni engellicek bişey , network uzerinden engellenmeyi kaldırıp istediğim siteye girebilmek , gerci farklı tarayıcı kullanıp farklı proxy kullanıp istediğime girebiliyorum , fakat net tabanlı adobe flash ı indirsem ve kurmaya kalksam yada chrome u indirsem internete bağlanıp yuklenmek zorunda olan programlar bunlar bilirsiniz , yada ko hic birine girmiyor , kendi proxy sinde sorun olabilir ama tum tarayıcıların proxylerini değiştirdiğim yada hotspot u bile indirdiğim halde hic bir net tabanlı uygulamayı calıştıramıyorum yani calışıyor ama nete bağlanmıyor , lutfen yardımcı olun nasıl aşabilirim bu engelleri , eminim deneyimli olan bi cok kişi vardır boyle sorunlarla karşılaşmışyardımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum , ki kaldıki mod arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim...