Oncelikle herkese merhaba,
yaklaşık bir haftadır ara ara yuksek ping problemi ile karşı karşıya kalıyorum. Bu sitede aramadığım konu ve yardımcı program kalmadı. Sorunu bir turlu cozemedim.
Hemen sizlere neleri denedim aktarayım; Malwarebytes ve CCleaner gibi programlarla tarama ve temizlik yaptım. Herhangi bir virus yada tehdit bulamadım. DNS sunucusu otomatikte ve TTNET kullanıcısıyım.
Ethernet ile bağlantı yapıyorum. Modemi kapatıp acmayı da denedim ve ağda benim bilgisayarımdan başka birinin olmadığına da eminim.
Complete Repair Internet programını da buradan gorup denedim ancak fayda etmedi. Speedtest yaptım herşey gayet normal gorunuyor. İndirme yapıyorum 2.7 MB/s sonuc alıyorum.
Speedtest sonuclarımı ekte belirttim. (link olarak paylaşılması yasaktı sanırım medya olarak ekleyemedim)
Bu yuksek ping sorunu sanırım sadece LoL oynarken oluyor. LoL oynarken ping 130 sabit oluyor. Normalde 59-64 arası gidip gelen ping AKK olmamasına rağmen 129 ile 134 arası sabitleniyor. Ustelik arka planda internet gerektiren hicbir uygulama calışmıyor.
Not: Bu arada oyun sunucuları da Turkiye'de.
Dosya Ekleri 5964795594.png 9,9 KB · Goruntuleme: 2.129