Merhaba, ilk olarak demek istediğim şu. TTNET'ten nefret ediyorum. Sorun haziranda başladı ve hala devam etmekte, sorunumu acıklayayım;
Arkadaşlar, hazirandan once internetimiz cok iyiydi, CS:GO'da 70 ping LoL'de 58 sabitti. Fakat sonrasında taahhutumuze 6 ay kala, internet cok kotu yavaşladı. Evde Wi-Fi'ye giren kimse yok, bir abimin laptopu var o kadar. Onun dışında ne bir telefona ne de bir şeye bağlı. İlk olarak W-i-Fi şifresini değiştirdim, birileri bağlanıyor diye. Gene olmadı. Bu sefer kablolarda sıkıntı olacağını duşunerek butun kabloyu değiştirdik. Sonrasında ise olmadı cozum aradım, sorun modemden de kaynaklanabiliyor dediler. Biz de bunun uzerine gittikASUS DSL-N12E surumunu aldık. 300 Mbps kadar taşıyabiliyor. Gene olmadı bu sefer ethernet kablosu vs bunları değiştirdik. Gene olmadı bu sefer ise muşteri hizmetlerini, 3 gun ust uste aradık modemi kapatın acın, modem ısınmış olabilir vesaire dediler, ben de modeme kucuk bir fan aldım. Modem soğuk fakat gene de cok yavaştı. CS:GO'da 70 ping alırken şimdi 1000, LoL'de ise 900-1000 arası alıyorum. Artık o kadar sinirlendim ki muşteri hizmetlerine bağırıp cağıracaktım. Arkadaşlar var mıdır bunun cozumu? Ayrıca internetin eskiden indirme hızı 16 (Yaklaşık 2 Mbps'de falan indiriyordu.) 2 upload speed vardı, ADSL kullanıyorum.