Herkese selam. Ben Internet Download Manager adlı programın cracklanmış surumunu kullanıyorum. Az once kendi sitelerine girdim ve fiyatlarına tekrardan baktım. Acıkcası bu tarz programlara yıllık ucret odemek istemiyorum, cunku pahalı oluyorlar. 30TL birine 20TL birine derken 20-30 program icin harcadığım para epey fazla oluyor.
Sadete gelecek olursam. IDM sitesinde, "buy the Full-featured Internet Download Manager today from tonec ınc. for a Special price of $24.95 (instead of $29.95). All necessary information will be sent immediately after the purchase. Just fill the form on the Next page." diye bir kısım gordum. Odeme işlemine devam ettiğimde miktarın yazılı olduğu kısımda da "1" yazıyordu. Yani 1 yıl 1 ay değil. Bu tam surum IDM acaba 1 yıllık mı yoksa sınırsız mı onu oğrenmek istedim ve odemeyi yaptım. Mesaj mailime gelince kayıt işlemini yapacağım ve konuya cevap olarak 1 yıllık ya da sınırsız olarak ekleyeceğim. Eğer sizde IDM'i cracklı kullanıyorsanız bu sizin icinde bir fırsat olabilir. An itibarıyla banka hesabımdan 70 TL eksildi.
Not: Eğer herhangi bir hatam varsa lutfen beni banlamayın. Yaptığım hatayı yorum olarak ekleyin ki bende onu duzeltebileyim. Teşekkurler.
Evet arkadaşlar, cracklı IDM'i kaldırdım, sitesinden guncel surumunu indirdim ve mailime gelen mesajdaki seri numarasını kullanarak kayıt işlemini tamamladım. Programın icindeki yardım menusunde bulunan "IDM hakkında kısmına tıklayarak baktığımda ve detaylı bir inceleme yaptığımda, uyeliğimin bitiş tarihi ya da kalan gun sayısı gibi bir ibare olmadığını gordum. 70 lira karşılığında programı satın almış oldum. 70 lira bile pahalı bir program icin. Ancak her yıl 35 lira odemekten iyidir.
Eğer sizde sitelerde IDM'in cracklı surumunu aramaktan bıktıysanız, duzgun calışmayan surumlerle cileler cektiyseniz, bundan tek odeme yaparak kurtulabilirsiniz.