Arkadaşlar dune kadar boyle bir sorun yoktu, dun ortaya cıktı, bende acaba virus mu yedim deyip sistemi geri aldım, fakat hicbir değişiklik olmadı.Bu kişi 1 Kişi2 yi falan nasıl kaldırabilirim?Daha once yaşamış olan var mı? Ve bazen Kişi1 bazende Kişi2 oluyor resimlerde gorduğunuz Kişi 1 kısmı.
Ayrıca bazen bir istek geliyor, ask by app v2 gibi bir şey, bilgisayarınıza yuklemek istiyor falan filan gibisinden.Bende iptale basıyorum.Uzantı isteği arada sırada geliyor. Ve geldiği zamanki durum şoyle
Uzantılarda bir uzantı ekli değil.Chrome'u silip tekrar yukledim.Ancak sonuc değişmedi.
Duzenleye bastığımda Kişi1'in adını değiştirebiliyorum, simgesini de değiştirebiliyorum
Kaldır'a bastığımda ise durum şoyle,
Tekrar kaldır'a tıkladığım zaman, tum sekmeleri kapatıp şu sekmeyi acıyor.
Giriş yapmamı istiyor, ve sanki chrome sıfırlanıyor.Facebook, Twitter, Youtube gibi yukarıya eklediğim kısayollar kaybolmuş oluyor.Giriş yaptıktan sonra ise
Ve tekrar Chrome 0'lanıyor. Technopat'a giriş yapmış haldeydim kaldıra bastıktan sonra Technopat'tan otomatik cıkmış oluyor. Ve şunu fark ettim. Kaldıra bastıktan sonra şu uzantı isteği geliyor. Evet arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bu şeyden kurtulmak icin? Yardımcı olursanız cok sevinirim.
@Recep Baltaş @Ali Gungor @SypeR @Mikail Fidan
Denetim Masası;
Sadece Chrome acıkken gorev yoneticisi ;
Arkadaşlar gercekten yardım ederseniz cok memnun olacağım. Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum, tek cozum format mı? Ne yapmam gerekiyor?
Şimdiden teşekkurler herkese.