Değerli arkadaşlar,
İşyerinde kullandığım ve cari hesaplarımı takip ettiğim 15-20 mb boyutunda basit bir program var. Program portable bir yapıya sahip. Klasorunu Google Drive icine attığımda rahatlıkla calıştığını gordum. Dolayısı ile bu programı hem mobil haldeyken hem de evde ve diğer mağazalarda da rahatlıkla calıştırabiliyorum. Fakat yine de ne olur ne olmaz, internet kopmaları veya GDrive'da oluşabilecek herhangi bir hataya karşı saatlik olarak masaustu bilgisayarıma yedeklemek istiyorum. Google Drive'ın boyle bir ozelliği var mı? Bu konuda yapabileceğim birşey var mı? Mutlaka bunu elle mi yedeklemem gerekiyor?
Daha once PC'den calıştırırken cift harddisk kurulu idi. AKINSOFT'un yedekleme programı ile bunu cok rahat bir konumdan diğer bir konuma yedekleyebilyordum. Yani kayıtlarımı her 2 HDD'ye de saat başı otomatik olarak yedekliyordum. Acaba bu programla da yapılabilmesi mumkun mu? Drive kurulu olsa da sanırım account problemleri yaşarım.
Yardımcı olursanız cok sevinirim.
Arkadaşlar Akınsoft'un yedekleme programı ile denedim. Google Drive c:UserXXXXX altında yuklu klasor olarak bulunuyor. Yedekleme programında hedef dizini Google Drive olarak gosterdiğimde masaustu'ne yedekleme yapabildiğini gordum.
Belki bu tip birşey arayan arkadaş olursa yardımcı olur.