Herkese selamlar dostlar.
Chrome'de ve Edge'de dolaşırken siyah kareler cıkıyor Arkadaşlar bende garip bir sorun var. Ne zaman Chrome'de ya da Edge'de dolassam ekranda garip garip kareler geliyor. Fakat donanimsal oldugunu dusunmuyorum ve Edge tarayicim mavi oldugu icin cikan kareler mavi oluyordu Chrome'de ise siyah oluyor. Donanimsal oldugunu dusunmememin sebebi onlari...
www.technopat.net

Bu konudaki gibi bir sorunum var, sebebini bilmiyorum. Boyle alt tab atıp Discord'a gecerken, forumdaki gorselleri buyuk şekilde acarken falan oluyor. Ve bu milisaniyelik oluyor yani video cekemedim veya gorsel yakalayamadım. Her zaman olmuyor, gunde 3-4 kere oluyordur. RTX 3060 12 GB var son surum driverim.

Sorunun ekran kartından olduğunu sanmıyorum, cunku başka hicbir yerde boyle olmuyordu. Opera ve Chrome'de yaşadım bu sorunu. Masaustunde, veya oyunlarda yaşamadım. Ama bir kere yanlış hatırlamıyorsam Google acıkken Wallpaper Engine actım, gorev cubuğu milisaniyelik bozulma mı bir şeyler oldu duzeldi, bir dahada oyle bir şey yaşamadım. Boyle sorun yaşayıp cozumunu bulan var mı ?

Şoyle kareler ama ekranın ortalarında, siyah renkte değiller.