Gezegenimizin son zamanlardaki durumunu goz onunde bulundurursak şimdilerde her zamankinden daha da cok yenilenebilir enerjiye yonelmemiz gerekiyor. Tum imkansızlıklara baş kaldıran Nijerya ’da yaşayan bir universite oğrencisi olan Segun Oyeyiola, bir Volkswagen Beetle tipi aracı tamamıyla yenilenebilir enerjiyle calışan bir arazi aracına donuşturmuş. Tesla ’nın Palo Alto tesislerinden on uc bin kilometre uzakta, ucuncu dunya ulkesi sayılacak konumda bir ulkede gercekleştirmiş hem de bunu.
Segun Oyeyiola aracını hem guneş hem de ruzgar enerjisiyle calışabilecek şekilde tasarlamış
Nijerya ’nın Obagemi Awolowo Universitesi ’nde son sınıf oğrencisi olan Oyeyiola, bir yılını Volkswagen Beetle tipi bir aracın donanımını guneş ve ruzgar enerjisiyle calışacak hale getirerek gecirmiş. Ailesinden ve arkadaşlarından fazladan ve hurda parcalar toplayarak gercekleştirdiği projesi her şey dahil altı bin doların altında tutmuş.
”Kuresel iklim değişikliği artık bir gercek haline geldi”
Segun Oyeyiola ”Artık bir gerceklik haline gelen iklim değişikliğini ve kuresel ısınmayı engellemek icin karbondioksit emisyonunu azaltmayı hedefledim. Artık mevsimsel donguler ve ekosistemler hızla bozuluyor. Direkt olarak tarım faaliyetleri de butun bu durumdan etkileniyor. Tarlalara gidecek su kaynakları kirlendiği icin besin uretimi de derinden etkilendi.”
”Bunun uzerine ben de ruzgar enerjisini ve guneş enerjisini kullanarak hareket edecek bir arac fikriyle geldim. Bu benim kişisel bir projem zira cozmek istediğim sorunların bir parcası.” diyor.
Segun Oyeyoila ’nın bu duyarlı projesi Batılı ulkelerdeki akademisyenlerin de ilgisini cekmiş
McMaster Universitesi muhendislik ve fizik bolum başkanı ve aynı zamanda okulun solar arac takımının da danışmanı Dr. John Preston, Oyeyoila ’nın aracının daha once eşi benzeri gorulmemiş bir makine olduğunu soyluyor. Aracın aynı zamanda kalan enerjisini, menzilini ve genel durumunu gosteren bir GPS uygulaması da var.
John Preston ”Eğer aynı aracta hem guneş enerjisini hem de ruzgar enerjisini kullanmanın bir yolunu bulursanız bu harikulade bir gelişme olur.” diyor
”Guneş enerjisini ve ruzgar enerjisini aynı anda kullanabilmeniz aracı sadece gun ışığında kullanmak zorunda kalmamanız anlamına geliyor. Eğer Segun Oyeyoila boyle bir yontem bulduysa, bu motorlu araclarda kullanılması planlanan yenilenebilir enerji metotları acısından oldukca onemli bir adım.”
Oyeyiola aracının tepesine bir guneş paneli yerleştirmekle kalmayıp aynı zamanda kaportanın altına da bir ruzgar turbini yerleştirmiş
Preston ’ın acıklamasına gore bu işlem hava akışının aracın on kısmındaki ızgaradan girmesiyle gercekleşiyor. Bu şekilde surekli aracın kaportasına giren hava akışı arac hareket ederken bir yandan da bataryayı şarj ediyor. Oyeyiola aynı zamanda bataryanın ağırlığını kaldırması icin araca guclu bir suspansiyon sistemi de yerleştirmiş. Bataryanın şarj olması yaklaşık dort ile beş saat arasında bir vakit alıyor. Oyeyoila uzun olan şarj suresini kısaltmak icin şu an ayrı bir calışma yuruttuğunu soyluyor. Fakat aracı bir araya getirirken en zor kısmın en iyi materyalleri bulmak olduğunu soyluyor.
Projeyi bir araya getirirken ona zamanını harcadığını soyleyen insanları da gormezden gelmiş
Zaten gormezden gelmeseydi bu harika proje de ortaya cıkmazdı tabii. Hicbir şey Oyeyiola ’yı durduramamış. Oyeyiola ’nın amacı oldukca sıcak Nijerya ikliminden ve surekli guneşli havasından yararlanmak. Son final sınavlarına girdikten sonra ne yapılacağı sorulduğunda Segun Oyeyiola ”Nijerya ’nın gelecekteki arabası olana kadar bu arac uzerinde geliştirmeler yapmak.” diye cevaplıyor.
Kaynak