Snapchat ile başlayan efekt akımı, dur durak bilmiyor! Hepimiz farklı şekillere burunebileceğimiz efektler ve filtreler arıyoruz. Kimimiz bir kediye kimimiz ise bir bebeğe donuşmek icin telefonuna onlarca uygulama indiriyor. Sosyal medyanın en son bombası ise yaşlandırma efektleri! Eğer siz de yaşlandığınızda nasıl gozukeceğinizi merak ediyorsanız en iyi yaşlandırma uygulamaları ve efektlerini sizler icin derledik! Merak edenleri hemen aşağıya alalım.
İnternetin son trendi yaşlandırma efekti yapılan unlulere buradan goz atabilirsiniz!
1. SNOW
SNOW, 200 milyon kullanıcısı olan bir kamera uygulaması. Yaşlandırma efektine sahip uygulamalar arasında en iyilerden biri olan SNOW, yaşlanmış halinizin farklı versiyonlarını uretmenize ve duzenlemenize olanak tanıyor. Bu uygulamayı indirmek icin Android işletim sistemi kullanıyorsanız buraya, iOs işletim sistemi kullanıyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.
2. FaceApp
FaceApp, kullanabileceğiniz en iyi fotoğraf duzenleme uygulamalarından biri. Son cıkardığı yaşlandırma filtresi ile viral olan bu uygulama, listemizin en iyilerinden biri. Bu uygulamayı indirmek icin Android işletim sistemi kullanıyorsanız buraya, iOs işletim sistemi kullanıyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.
3. Age Face
Age Face, Android işletim sistemine sahip telefonlar icin uretilen ucretsiz bir fotoğraf duzenleme uygulaması. Bu uygulama ile cektiğiniz selfie ’leri ya da hali hazırda galerinizde bulunan fotoğrafları yaşlandırabilirsiniz! Bu uygulamayı indirmek icin buraya tıklayabilirsiniz.
4. AgingBooth
AgingBooth, Android veya iOS işletim sistemine sahip telefonlar icin uretilmiş bir yaşlandırma uygulaması. Bu uygulama ile ileride nasıl goruneceğinizi oğrenebilir, fotoğraflarınızı duzenleyebilir ve arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Bu uygulamayı indirmek icin Android işletim sistemi kullanıyorsanız buraya, iOs işletim sistemi kullanıyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.
5. Aging Old Face Camera
Aging Old Face Camera ile en iyi yaşlandırma filtrelerinden birine sahip olabilirsiniz. Sayısız fotoğraf duzenleme ve filtre ozelliği sayesinde yuzunuzu değişik şekillere sokabilir ve arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Bu uygulamayı indirmek icin buraya tıklayabilirsiniz.
6. Make Me Old
New Visions Studio tarafından geliştirilen Make Me Old adlı bu uygulama size bircok yaşlandırma efekti icin secenek sunuyor. Android işletim sistemine ozel olan Make Me Old; fotomontaj, yuz şekli değiştirme, iki kişinin yuzlerini birbiri ile değiştirme gibi ceşit ceşit duzenlemelere de sahip. Bu uygulamayı indirmek icin buraya tıklayabilirsiniz.
7. Old Face
Kar Mobile tarafından geliştirilen Old Face adlı bu uygulama da isteklerinizi karşılamaya hazır! Android işletim sistemine sahip bu uygulama ile duzenlediğiniz fotoğrafları Facebook, Google+ ve mail ile paylaşabilirsiniz. Bu uygulamayı indirmek icin buraya tıklayabilirsiniz.
8. Face Age Camera
Face Age Camera, HKAppsMobile tarafından geliştirilen bir fotoğraf duzenleme uygulaması. Android işletim sistemine ozel olan bu uygulama, fotoğraflarınızı tarayarak kac yaşında olduğunuzu tahmin edebiliyor. Bu uygulamayı indirmek icin buraya tıklayabilirsiniz.
9. Oldify
Oldify ile geleceğe gitmeye hazır mısınız? Bu uygulama ile onumuzdeki birkac yıl boyunca nasıl gozukeceğinizi oğrenebilirsiniz. Oldify, Apptly LLC tarafından hem iOS hem de Android kullanıcıları icin tasarlandı. Bu uygulamayı indirmek icin Android işletim sistemi kullanıyorsanız buraya, iOs işletim sistemi kullanıyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.
10. Age Editor: Face Aging Effects
Age Editor: Face Aging Effects, fotoğraflarınızı duzenleyebileceğiniz bir yaşlandırma uygulaması. Bu uygulama ile gri saclara ve beyazlamış sakallara sahip olabilirsiniz. Bu uygulamayı indirmek icin Android işletim sistemi kullanıyorsanız buraya, iOs işletim sistemi kullanıyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.